Oplossingen die passen

Bij BlueBlazer geloven we dat een groot deel van de zakelijke uitdagingen kunnen aangepakt worden met digitale oplossingen. Een digitale of technologische transitie in uw organisatie moet echte meerwaarde creëren en duidelijk resultaat opleveren, afhankelijk van de punten die wenst op te lossen.

Ons RECIPEⓇ verzekert dat we ons kunnen richten op het verhogen van uw business, welke delen te verbeteren en welke oplossingen hiervoor passen.

Ik wil meer weten

Verschillende specialisten

Geen enkele barman kent alle drankjes en afwerkingen. Daarom geloven wij in multidisciplinaire teams waar de creatieve specialisten met hun eigen expertise samenwerken aan innovatieve oplossingen.

Expertise

Heb je een helder zicht op je beeld of droom? Heb je extra hulp nodig om te starten? Onze ervaring en kennis zijn misschien net dat zetje wat je nodig hebt. Enkele ingrediënten zijn:

Artificiële intelligentie

Nog niet erg bekend bij het grote publiek en sommigen denken misschien dat AI enkel voor grote internationale techreuzen is. Blueblazer kan toegevoegde waarde creëren door processen te automatiseren en data te analyseren met het gebruik van artificiële intelligentie. Op maat gemaakte toepassingen met AI kunnen erg bruikbare antwoorden brengen op verschillende uitdagingen.

Blockchain

Heb je een veilige en betrouwbare manier nodig om uw data op te slaan? Een toepassing die gebruik maakt van blockchain technologie is misschien het antwoord om waardevolle data te delen op een fraudebestendige manier.

IoT en Industry 4.0

Verbind uw toestellen en laat ze u de informatie leveren die u nodig heeft om mee te zijn met uw business. Het Internet of Things implementeren ontgrendelt een enorm potentieel en onthult nieuwe kansen voor meer efficiëntie en tegelijk reductie van kosten.

Onze technologie

Welke oplossing past het best voor u?

Voor elke uitdaging bestaat er waarschijnlijk meer dan één mogelijke oplossing. Uw smaak en de grootte van uw organisatie spelen een rol, alsook uw concurrenten, uw strategie, uw doelgroep en zoveel meer. Boek een sessie en vind uw unieke pasvorm.

Boek nu

Enkele klanten waar we graag mee werken

Kijk mee onder de toog

De digitale (r)evolutie blijft in een enorm tempo versnellen. Nieuwe technologieën worden ontwikkeld en geïntegreerd en het in onze job om dit bij te houden om oplossingen te bieden die gebaseerd zijn op de laatste nieuwe innovaties. We hebben enkele interessante tips and tricks over op maat gemaakte toepassingen.

Advies

Time tracking software

Ga slimmer te werk Stuur je als ondernemer nog steeds offertes uit zonder te weten hoelang je zal werken aan...
Lees verder
Geen onderdeel van een categorie

De impact van een goede website op je business

De impact van een goede website op je business: tips & tricks voor een top notch resultaat! Jouw website: méér...
Lees verder
Advies

Software op maat voor je organisatie

Software mag je bedrijfsvoering niet tegenwerken Op het moment dat je ons artikel leest over “software op maat”, heb je...
Lees verder
Advies

De verschillen tussen http en https

Waar gaat het over? Om te weten wat de verschillen tussen http en https zijn leggen we even uit wat...
Lees verder
Inspiratie

Er was eens een droom….

Het is weer die tijd van het jaar! Dit keer komen de feestdagen in een erg speciaal jaar, waarin mensen...
Lees verder
Entertaining

De Flutter grapjes

We houden van het ontwikkelen van mobiele applicaties. Een van de redenen hiervoor is het Flutter-framework. Dit framework in de...
Lees verder
Advies

5 voordelen van software op maat

Lees verder
Advies

Beperkingen op schaalbaarheid

Er wordt vaak geadverteerd dat kant-en-klare bedrijfsoplossingen schaalbaar zijn voor grote workloads. Maar als de specifieke vereisten van uw organisatie...
Lees verder
Advies

Toekomstgerichte innovaties

Innovatie vormt tegenwoordig de kern van elke concurrerende zakelijke omgeving. Hoe meer u innoveert, hoe groter uw kansen om aan...
Lees verder
Advies

Bestaande technologische ondersteuning

Organisaties zijn meestal dynamische entiteiten als ze gebrand zijn om te evolueren en te groeien. Bedrijven investeren vaak in nieuwe...
Lees verder
Advies

Het complexe verhaal bij systeemintegratie

Verscheidene gebieden van uw bedrijfsvoering kunnen hulpmiddelen van verschillende leveranciers nuttig vinden. Maar deze tools kunnen elk hun eigen technologische...
Lees verder