het complexe verhaal bij systeemintegratie-blueblazer

Het complexe verhaal bij systeemintegratie

Verscheidene gebieden van uw bedrijfsvoering kunnen hulpmiddelen van verschillende leveranciers nuttig vinden. Maar deze tools kunnen elk hun eigen technologische infrastructuurvereisten, architectonische verschillen, verschillende ontwikkelingsmethodologieën en verschillende niveaus van implementatie ondersteuning hebben. Als organisatie moet uw technologie-ecosysteem werken als een gestroomlijnde enkele eenheid die in staat is om toegevoegde waarde te leveren binnen uw bedrijf. Deze verschillende systemen moeten dus samengevoegd worden met systeemintegratie.

systeemintegratie

Systeemintegratie van systemen van meerdere leveranciers is geen gemakkelijke taak en dit weegt soms niet op tegen de voordelen van de individuele systemen. In zo’n geval moeten een reeks operationele bedrijfsapplicaties op maat gemaakt worden om aan de doelstellingen van uw bedrijf te voldoen. Software op maat volgt vaak gemeenschappelijke standaarden bij de ontwikkeling en uitvoering, waardoor een flexibele en interoperabele enterprise-technologiestack ontstaat.

Lees meer over onze software op maat of contacteer ons voor een afspraak!

Lees meer over systeemintegratie via: https://www.computable.nl/artikel/achtergrond/ict-branche/2256865/1444691/systeemintegratie.html


Met BlueBlazer doen we zoveel meer... geen idee of jouw idee uitvoerbaar is? Laat ons even brainstormen en je krijgt snel een idee van de kostprijs en opleveringstermijn van jouw digitaal idee.

Meer weten over dit artikel?