Laat je applicatie maken met het Flutter-framework

We houden van het ontwikkelen van mobiele applicaties. Een van de redenen hiervoor is het Flutter-framework. Dit framework in de Dart-programmeertaal kan worden gebruikt om mobiele applicaties voor zowel iPhone als Android te ontwikkelen. Deze applicaties worden gecompileerd en draaien als volledig native applicaties, waardoor de gebruikers de best mogelijke ervaring krijgen.

dart programmeertaal

Een andere reden is de naam van het Flutter-framework. Oh verdorie toch, we houden van die naam. Toen we net met Flutter begonnen te werken, waren we op reis naar het buitenland om een klant te helpen met een presentatie met 4 leden van ons team. Ik zal niet verwijzen naar alle grappen die we in deze blog hebben gemaakt, zeer zeker, we hebben gelachen …

flutter framework

Als je ook geïnteresseerd bent in het ontwikkelen van mobiele applicaties, heb je volgens ons twee solide keuzes. De eerste keuze: bouw jouw applicatie met behulp van het Flutter-framework. Keuze twee? Vraag ons om het te doen, we zullen geweldig werk voor je doen.

mobiele applicaties

Contacteer ons voor een afspraak of lees meer over onze mobiele applicaties.

Lees meer over het Flutter-framework: https://itdaily.be/blogs/devops/wat-is-flutter-google-kijkt-verder-dan-android-en-ios/


Met BlueBlazer doen we zoveel meer... geen idee of jouw idee uitvoerbaar is? Laat ons even brainstormen en je krijgt snel een idee van de kostprijs en opleveringstermijn van jouw digitaal idee.

Meer weten over dit artikel?