Phishing

Het herkennen van phishing begint bij verhoogde user awareness. Door medewerkers en individuen te informeren over de kenmerken van phishing-aanvallen, worden ze een cruciale eerste verdedigingslinie in het beschermen van hun eigen informatie en die van de organisatie. Elk lid van een team speelt een rol in de collectieve veiligheid.

Onze aanpak


User Awareness training

Verhoog de alertheid van je team met onze speciale User Awareness Training. We richten ons op het vergroten van het begrip en de herkenning van phishing-pogingen, door realistische scenario's en interactieve leermaterialen. Medewerkers worden uitgerust met de kennis en vaardigheden om verdachte activiteiten te identificeren en te melden, waardoor de organisatieveiligheid wordt versterkt.

Neem deel aan onze User Awareness Training en maak van je team een ondoordringbare menselijke firewall.

Kmo-portefeuille voor advies en opleiding cybersecurity - tot 45% -

Voor wie?
Vlaamse kmo’s of beoefenaars van vrije beroepen.

Voor wat?
Voor de aankoop van diensten die de kwaliteit van je onderneming verbeteren. Concreet zijn dat opleidingen en adviesdiensten die je helpen met het cybersecurityplan van je bedrijf.

Hoeveel subsidie?
Voor cybersecurity krijgen kleine ondernemingen een hogere tussenkomst van 45%.
Middelgrote ondernemingen: 35%. Tot maximaal € 7.500 per jaar.

User training

Onze Algemene User Training biedt een uitgebreid overzicht van best practices op het gebied van online veiligheid. Deelnemers leren over wachtwoordbeheer, veilige online gewoonten en de principes van digitale hygiëne. Versterk de algehele veiligheidspositie van je organisatie door je team uit te rusten met de tools en kennis die nodig zijn om veilig te navigeren in de digitale wereld.

Verken onze Algemene User Training en zet de stap naar een veiliger online omgeving voor jouw team.

OUR CLIENTS

Zij gingen u voor

Contact

Wij kunnen je helpen

Phone

+32 486 33 25 39

  • Algemene voorwaarden
  • Blog
  • Contact
  • Facebook