software op maat voor jouw organisatie blueblazer

Software op maat voor je organisatie

Software mag je bedrijfsvoering niet tegenwerken

Op het moment dat je dit artikel leest, heb je als ondernemer al talloze software-platformen uitgetest en telkens botste je op een aantal beperkingen. Jij wil het – als ondernemer met een visie – op een bepaalde manier uitgewerkt zien, maar steevast krijg je hetzelfde antwoord: “neen, onze excuses meneer, maar onze software kan dat niet”.

Wij zijn bij BlueBlazer van mening dat software het best tot zijn recht komt als die gemaakt is op basis van je visie en op basis van de bedrijfsvoering die je op vandaag een structuur gegeven hebt. Software mag je bedrijfsvoering niet tegenwerken en net daarom kan software op maat dé ideale oplossing zijn.

Op zoek naar een digitale transformatie?

Geen idee welke software best past bij je noden/wensen of vind je er geen die voldoet aan de verwachtingen? Een gesprek met Blueblazer opent meestal andere perspectieven. We zoeken met jou naar een optimaal systeem voor je onderneming met een optimale gebruiksvriendelijkheid voor elke medewerker.

Wij vinden dat software op maat dient om een bedrijfsproces te kunnen digitaliseren. Het is niet de bedoeling de bedrijfsvoering aan te passen aan de software.

Voordelen software op maat?

Om meer te weten over de voordelen van software op maat verwijs ik je graag naar ons blogartikel waarin we meer duidelijkheid scheppen over deze 5 voordelen:

 • efficiëntie
 • onafhankelijkheid
 • betere beveiliging
 • gepersonaliseerde klantervaring
 • bespaar op overbodige functies

Naast deze vijf voordelen heeft software op maat als doel om volledig te voldoen aan de wensen van jouw organisatie en zo de productiviteit van je medewerkers te bevorderen. Dankzij een gepersonaliseerde gebruiksvriendelijkheid optimaliseer je jouw bedrijfsprocessen en neem je tegelijk een voorsprong op je concurrentie.

De laatste nieuwe technologieën waarmee we bij BlueBlazer werken, zorgen dat je in een continue veranderende markt software op maat laat maken die schaalbaar is in functie van wijzigingen binnen jouw organisatie. Tevens zorgt een intens contact met de developer(s) dat we jouw organisatie goed begrijpen en kunnen anticiperen op de noden van jouw structuur.

software op maat

Ik verander nogal van gedacht

Veel ondernemers zijn – naast hun dagelijkse taken – continu aan het nadenken hoe ze hun structuur kunnen optimaliseren en het gebeurt niet zelden dat een oorspronkelijk idee na enkele weken er al helemaal anders uitziet. Daarom werken we bij BlueBlazer volgens het Agile principe (scrum) waarbij we werken in sprints. Op die manier werken we in fasen om telkens kleine deeltjes van de software op te leveren en te challengen met jouw huidige visie en zo aanpassingen te kunnen doorvoeren waar nodig. 

Ik werk al jaren met dezelfde software

Software op maat hoeft niet per se jouw huidige software te vervangen. In veel gevallen is software op maat een aanvulling op een bestaand platform. Een ERP bijvoorbeeld verander je niet zomaar “in the blink of an eye”, dit is namelijk het hart van jouw organisatie. In dergelijke gevallen kan je software op maat laten maken om een duidelijkere, meer gebruiksvriendelijke structuur te creëren waarbij je veel sneller kan anticiperen op je bedrijfsprocessen.

Mogelijkheden voor software op maat?

Een ander voordeel tegenover standaard software is dat we software op maat maken op basis van jouw wensen en je bedrijf. Zo kan software op maat gebruikt worden voor allerhande toepassingen zoals:

 • logistiek: planningssoftware
 • sales/marketing dashboards (kpi / roi)
 • magazijn en voorraadbeheer
 • magazijnlocaties optimaliseren voor meest verkochte producten
 • (web) apps
 • klantenportaal

Dit in tegenstelling tot standaard software waarbij we toch wel op verschillende nadelen botsen:

 • kant-en-klaar
 • gemaakt voor meerdere sectoren
 • moeilijk of niet aanpasbaar 
 • bedrijfsvoering moet zich aanpassen aan de software

Lees meer over de mogelijkheden van custom software op maat voor jouw organisatie.


Met BlueBlazer doen we zoveel meer... geen idee of jouw idee uitvoerbaar is? Laat ons even brainstormen en je krijgt snel een idee van de kostprijs en opleveringstermijn van jouw digitaal idee.

Meer weten over dit artikel?