time tracking software blueblazer

Time tracking software

Ga slimmer te werk

Stuur je als ondernemer nog steeds offertes uit zonder te weten hoelang je zal werken aan dat project? Of weet je niet hoe lang jouw medewerkers bezig zijn aan een project? Op vandaag kan je dankzij een performante time tracking software alles bijhouden over een project, een taak of zelfs de werkuren van jouw medewerkers.

Er bestaan talloze standaardapplicaties die je kan gebruiken om jouw timemanagement naar een hoger niveau te tillen, maar helaas werken deze eerder als een standalone toepassing, waardoor het niet of moeilijk kan gekoppeld worden met jouw bestaande projecten en/of taken. Door BlueBlazer een time tracking software te laten ontwikkelen voor jouw organisatie kan je een dergelijke software op maat laten “spreken” met jouw huidige CRM of ERP software.

Doe zoals talloze andere organisaties en ga slimmer te werk dankzij time tracking software.

time tracking software

Coördineer jouw projecten

Als je als organisatie veel verschillende projecten moet uitvoeren is het steeds belangrijk om een goed overzicht te bewaren van al jouw projecten.  De status van je projecten (beginfase, in progress, afgewerkt, etc…) geeft jou een mooi overzicht. Je kan dankzij een degelijke time tracking toekomstige projecten beter inschatten.  Zeker als er bepaalde deadlines moeten behaald worden, is een time tracking software een welkom hulpmiddel.

Houd je werkuren bij

Het is niet alleen belangrijk om een overzicht te bewaren van jouw projecten, maar eveneens een duidelijk overzicht te hebben over de gepresteerde uren van jouw team.

uren registratie

Factureer gepresteerde uren

Het doel van elke onderneming is winst maken, maar je wilt natuurlijk correct factureren naar je klanten. Ook hierbij kan time tracking software je helpen doordat je exact weet hoe lang je werknemers aan elk project hebben gewerkt.

Voordelen van time tracking software

  • Automatische tijdsregistratie zorgt voor tijdswinst van de medewerker
  • Bewaak kostprijs van projecten als vooropgestelde tijd overschreden wordt
  • Wordt proactief op de hoogte gesteld als een deadline nadert
  • Bekijk aan- of afwezigheid van werknemers
  • Efficiëntere planning van toekomstige projecten

Heb je nog vragen over time tracking software? Of brengt dit artikel je op ideeën? Neem contact met ons op. We leggen graag uit wat BlueBlazer voor jouw bedrijf kan betekenen.

Lees hier meer over urenregistratie: https://urenregistratie.be/


Met BlueBlazer doen we zoveel meer... geen idee of jouw idee uitvoerbaar is? Laat ons even brainstormen en je krijgt snel een idee van de kostprijs en opleveringstermijn van jouw digitaal idee.

Meer weten over dit artikel?