mobile application development

Mobile applications: your own business app? It’s a wrap!

Mobile applications zoals TikTok, Facebook, WhatsApp, Instagram of Messenger hebben we ondertussen allemaal wel al gezien. Misschien vinden we het zelfs al een tikkeltje vervelend om nog notificaties van deze mobiele applicaties te ontvangen. Maar als je echt uit de massa wilt springen en indruk wilt maken, dan kan je maar beter een eigen app lanceren. Eigenlijk kunnen we van het gekste idee een app maken. Je kan het zo gek niet bedenken of wij ontwerpen er de gepaste software voor. Dankzij een knap staaltje technologische IT-kennis van ons ervaren team creëren we in een mum van tijd een zakelijke app voor Android of iOS. You’ll name it, we’ll create it.

Wat zijn mobile applications?

Onder mobile applications of mobiele apps verstaan we software die draait op je smartphone of tablet. Er bestaan ontelbare mobile apps die zowel op Android- als iOS-systemen werken. Apps voor verkoop, bestellingen, navigatie, social media, vertalingen, woordenlijsten, games, chatapplicaties, enzovoort. Zo kan je ook een app laten maken met een authentificatiesysteem, waarbij je op een veilige manier kunt inloggen. Of een app die functioneert als crypto wallet, contactloos betalingssysteem of virtueel magazijn waarbij je de volledige stock in één oogopslag ziet. Kortom: alles is mogelijk. Daarom beseffen steeds meer bedrijven de voordelen van zo’n app.

De voordelen van mobile apps

Als pionier in je vak heb je ongetwijfeld al overwogen om een app op maat te laten ontwikkelen.

Want zo’n eigen app biedt heel wat voordelen:

  • Je bereikt je doelgroep gemakkelijker en sneller.
  • Je maakt een moderne, professionele indruk.
  • Je slaagt erin om efficiënter te werken.
  • Users profiteren van de gebruiksvriendelijkheid.
  • Maatwerk is altijd mogelijk.
smartphone
team mobile app

Hoe gaan we te werk bij de creatie van zo’n mobiele app?

Heb je een lumineus idee om een app te laten ontwikkelen waarmee je je doelgroep gemakkelijker kunt bereiken of efficiënter kunt werken? Dan komt onze verkoper met de glimlach langs om te luisteren naar wat je precies verwacht en aan welke eisen je applicatie moet voldoen. Vervolgens denken we mee en zoeken we naar een pasklare oplossing. Erna komen we met een eerste voorstel. Daarin zie je hoe BlueBlazer de app zou ontwikkelen en wat je van ons mag verwachten. Je krijgt er het prijskaartje meteen bij.

Eventuele bijsturingen of aanpassingen zijn in die fase altijd mogelijk. Geef je ons een “GO”? Dan gaan we de ontwikkeling van de app in detail uitschrijven.
In een mock-up tonen we jou hoe de app er precies zal uitzien. Zo heb je een concreet visueel beeld van je toekomstige mobiele app.

Krijgen we een volgende “GO”? Dan gaat ons development team ijverig aan de slag. Eerst testen we intern de app uitvoerig. Erna mag jij de app uittesten. Ten slotte gaat het product in productie. The rest is history.

Laat een mobile app ontwikkelen!

Wil jij ook een app op maat laten maken? Dan zitten we graag eens rond de tafel om te luisteren naar jouw wensen.

While you’re taking a little nap, we’ll create your app!

Awesome!