video meeting

Zoom in voor video streaming op maat van je bedrijf

Vandaag beseffen we meer dan ooit het belang van hybride werken. Steeds meer medewerkers vinden een mooie balans tussen werken op kantoor en efficiënt thuiswerken. Toch kunnen we brainstormsessies, vergaderingen of briefings met de collega’s niet volledig uitsluiten. In dat geval moet je kunnen rekenen op betrouwbare tools om online te vergaderen. Uiteraard kan je apps zoals Whereby, Skype, Zoom, Microsoft Teams of FaceTime installeren, maar voor heel wat moderne organisaties voldoen dergelijke tools niet langer. In dat geval ontwikkelen we graag een video streaming app op maat van je bedrijf.

Efficiënt communiceren begint bij degelijke meeting software

Samen zijn zonder écht samen te zijn? Dat kan! Tenminste als je gebruik kunt maken van degelijke meeting software.

Tijdens de alledaagse drukte en hoge workload willen we maar één ding: zo snel en efficiënt mogelijk met elkaar communiceren. Hoe minder we moeten inloggen of downloaden en hoe minder accounts we moeten aanmaken, hoe beter. Als softwareontwikkelaar beseffen we dat maar al te goed.

Soms zijn de bestaande tools voor videogesprekken simply not enough. Omdat er te veel medewerkers zijn in het bedrijf bijvoorbeeld. Of omdat je maar een aantal minuten gratis kunt bellen. Of omdat je als organisatie nood hebt aan gepersonaliseerde software.

Zo kun je bij BlueBlazer terecht voor:

  • Meeting software op maat van je bedrijf
  • Gespecialiseerde video conference tools
  • Video apps voor opleidingen
  • Specifieke software voor het aansturen van meetingrooms
  • Gepersonaliseerde video streaming

Video streamen in 1 take

Video streamen was nog nooit zo gebruiksvriendelijk. Wij drukken graag de play-knop in als het gaat om gespecialiseerde video conference tools of meeting software die volledig beantwoordt aan de noden van je bedrijf.

Wil je graag een gebruiksvriendelijke app laten ontwikkelen voor opleidingen en online gesprekken, waarbij je gemakkelijk verslagen en foto’s kan bijhouden? Dan bedenken wij alvast het scenario van de applicatie. Wedden dat we maar één take nodig hebben?

Zoom in op professionele video streaming en conference tools.

Join!